Prednosti

Naš način poslovanja je preprost: dogovorimo se za ogled in ocenimo vaš avto po pošteni tržni ceni. Plačamo vam na licu mesta. Zapomnite si: niti dva avtomobila si nista enaka, zato si tudi dve ponudbi ne moreta biti enaki. Če želite višjo kvoto, nas le kontaktirajte! Gotovino vam izplačamo ne glede na leto, znamko, model ali stanje vozila.

Prodaja avta je zahtevna. Včasih traja mesece, da vam uspe prodati vašega jeklenega konjička, pa še takrat običajno niste zadovoljni s ceno. Včasih je ukvarjanje z neznanci, ki želijo kupiti vaš avto, lahko celo nevarno! Mi odvzamemo vse nepotrebno zapravljanje časa, vse glavobole in pridemo do vas – in celo poskrbimo za avto vleko!

Ugled se nam zdi pomemben, saj na njem temelji naša prepoznavnost. Naš ugled raste s pomočjo vas kot naše stranke; v našem interesu je, da ste čim bolj zadovoljni z našimi uslugami. Če ste zadovoljni z nami, nas priporočite vaši družini in prijateljem. Želimo, da ste zadovoljni z nami, to je ena izmed naših največjih prioritet!

Pokličite vsak dan do 23 ure za takojšnjo ponudbo ali uporabite naš obrazec za 24-urno službo.

Gotovina za Vaš avtomobil.

Brezplačen odvoz vozila.

Popolnoma brez obveznosti.

Kontaktne informacije

Pokličite 031 871 740

Pišite na info@odkup-vozil.eu

Izpolnite spletni obrazec