Pogosta vprašanja

Kako nas najti? – Vsak dan potujemo na drug konec države. Prosimo, kontaktirajte nas, da se dogovorimo za termin srečanja.

Kakšen je vaš delovni čas? – V splošnem delamo vsak dan v tednu. Če želite vedeti natančnejši delovni čas, nas lahko pokličete.

Se moram dogovoriti za termin? – Ja, to je zelo priporočljivo, da vam lahko zagotovimo kar se da dobre storitve.

Kaj potrebujem za prodajo mojega avta?

  • Potrebujete avto, ki ga nameravate prodati.
  • Prometno dovoljenje in osebni dokument.
  • Plačilno knjižico ali številko računa, če je vozilo kupljeno na lizing oz. če ga obročno odplačujete.

Kupujete tudi vozila, ki so kupljena na lizing oz. se odplačujejo obročno? — Ja, kupujemo tudi vozila na lizing oz. tista z obročnim odplačevanjem. Za več podrobnosti nas pokličite.

Odkupujete vozila po celotni Sloveniji? – Da, pokrivamo celotno državo, zato ni pomembno, če se vozilo nahaja v Ljubljani, Mariboru ali Kopru. Naš cilj so stranke, zato se za vsako potrudimo, kolikor se le lahko.

Kako dolgo traja celoten proces? – Pregled vozila in plačilo ne bi smela vzeti več kot cca. 20 minut. Večinoma z oceno vozila in plačilom zaključimo v manj kot pol ure.

Kako ocenite vrednost mojega vozila? – Naše informacije izvirajo iz več virov. Nobena dva avtomobila si nista enaka. Nekaj lastnosti vozila dobimo že iz splošnega stanja vozila. Je bilo avto udeleženo v nesreči? Ima vozilo kakšno mehanično okvaro? Je bil avto že kdaj v preteklosti prebarvan? Spada vozilo med bolj zaželena vozila ali pa sploh ni med priljubljenimi? Spletne strani, ki poskušajo določiti vrednost vašemu avtomobilu, niso tiste, ki ga nato plačajo – mi pa smo!

Kako vem, da dobim najboljšo možno ceno za moj avto? – Trudimo se, da so naši režijski stroški čim nižji, prav zato vam lahko damo kar največ za vaš avto. Prav tako poskušamo iz našega dela izključiti čim več posrednikov. Preizkusite nas in nas vprašajte za kvoto za vaše vozilo – ne bomo vas razočarali!

Bom dobil denar še isti dan? – Da, boste. Naša ponudba vključuje tudi gotovinski odkup vozil.

Zakaj ne bi poskusil sam prodati avta? Zagotovo bi dobil več denarja! – Prodaja avtomobila lahko včasih traja mesece, da ne govorimo o vseh »strankah«, ki ponudijo nezaslišano ceno, da bi se vi le znebili vozila. Ko pa ne bodo zadovoljni z nakupom, se bodo spravili na vas! Kaj pa če se pri avtomobilu nenadoma pojavijo nepravilnosti s kilometrskim števcem? Tudi če bi vam stranka hotela vrniti avto, vi najverjetneje ne morete vrniti kupnine kar tako! Ne boste verjeli, koliko prevar obstaja pri prodaji in nakupu avtomobila, nekaterim stranke celo plačajo avto s ponarejenim denarjem. Ne nakopljite si vseh nepotrebnih težav in ne ustvarjajte si glavobola, če vam ni treba! Pustite nam, da mi poskrbimo za gladko in nemoteno transakcijo.

Zakaj naj poslujem z vami? – Nekateri trdijo, da kupujejo vaš avtomobil, medtem ko v rednici prodajajo vaše informacije drugim. Mi odkupimo vaše vozilo in ne posredujemo informacij tretjim osebam. V nasprotju z maloprodajnimi strankami vas mi nikoli ne bomo poklicali nazaj in potožili o napakah na vašem avtomobilu ali sklenitvi slabega posla. Če vas še kdaj pokličemo, bo to zato, da se vam zahvalimo, da ste poslovali z nami.

Pokličite vsak dan do 23 ure za takojšnjo ponudbo ali uporabite naš obrazec za 24-urno službo.

Gotovina za Vaš avtomobil.

Brezplačen odvoz vozila.

Popolnoma brez obveznosti.

Kontaktne informacije

Pokličite 031 871 740

Pišite na info@odkup-vozil.eu

Izpolnite spletni obrazec