Kako poteka odkup vozil?

Mnogi, ki se odločajo za prodajo avtomobila, se ne zavedajo vseh duhamornih in nadležnih stvari, ki vzamejo ogromno časa in truda: najprej je potrebno objaviti oglas na enem izmed portalov, potem pa se dan na dan soočati s pretirano natančnimi kupci, ki bi se pogajali prav glede vsake malenkosti. Prodaja avtomobila na ta način lahko traja tudi mesece brez velikega zanimanja kupcev, kar je spet stresno in pravo razočaranje. Neprestano bi morali nižati ceno svojemu jeklenemu konjičku, na koncu pa bi avto prodali za pravi drobiž. Včasih je lahko ukvarjanje z neznanci, mnogi se tudi pretvarjajo, da so potencialni kupci vašega avtomobila, lahko tudi precej nevarno!

Kaj takega se pri nas ne bo zgodilo, saj za vsa nadležna opravila prodaje avtomobila opravi naša ekipa. Poskrbeli bomo, da bo vaš avto imel pravo ceno pri prodaji in bo na trgu v točno pravem trenutku – vse to lahko zagotovimo zaradi naših prodajnih in oglaševalskih izkušenj. Na nas pa se lahko zanašate v tem, da boste že na samem začetku vaš avtomobil dobili izplačan z gotovino.

Z izborom našega podjetja se izognete čakanju in dolgim plačilnim rokom, saj mi pridemo do vas, denar pa prejmete takrat in tam. Vse to ne glede na starost vašega avtomobila, znamko ali model, izračunali in ponudili vam bomo najboljšo možno kvoto za vaše vozilo. Vse to brez kakršnega koli pregovarjanja o vrednosti vozila ali pritiska za vas, in to za kateri koli avtomobil. Tudi ni potrebno, da vas skrbi vsa tista zapletena birokracija – tudi za to poskrbimo mi.

Kako točno torej poteka gotovinski odkup vozila?

Gotovinski odkup vozila je izredno preprost – tako preprost, da se zanj lahko odloči kdorkoli! Preprosto pokličete na našo telefonsko številko, mi vas obiščemo, z gotovino odkupimo vaše vozilo in poskrbimo za odvoz vašega vozila, da vi z njim ne boste imeli več nikakršnih težav. Tako hitro je to! Sploh vam nik potrebno razmetavati denarja za avto, ki ga ne želite več imeti in plačevati nepotrebna popravila. Raje se odločite za prodajo in imejte še nekaj od tega. Mi pridemo prav do vas in bomo vaše vozilo odkupili v gotovini!

Prav res, zakaj bi se sami mučili z dolgo prodajo avtomobila, vaš avto lahko namreč prodate z enim samim klicem na našo telefonsko številko. Pozabite pogosto goljufive pooblaščene trgovce ali avto hiše, odločite se za najbolj pošteno plačilno sredstvo – gotovino!

Ničesar vas ni potrebno biti strah!

Mogoče si mislite, da je ta ponudba predobra, da bi bila resnična, ali pa ste se s podobnimi kupčijami v preteklosti že opekli. Pri nas to ni tako, saj nam je ugled izredno pomemben. Ugled podjetja je temelj uspešnega poslovanja in prepoznavnosti, raste pa prav s pomočjo vašega zadovoljstva kot naše stranke. Zato je ključnega pomena za nas, da ste z nami, našim načinom poslovanja in uslugami, ki jih ponujamo, kar se da zadovoljni. Skupaj gradimo dober poslovni model – če ste z nami zadovoljni, nas kar priporočite naprej, saj so pozitivne osebne izkušnje tisto, k čemer stremimo.

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!